pondelok 19. septembra 2011

Ako sme fotili jesennú kolekciu


Aby ste nafotili dokonale novú jesennú kolekciu tašiek potrebujete v prvom rade - a ano uhádli ste - novú jesennú kolekciu tašiek. Jo a ešte foťák. Šikovnejší by to možno zvládli aj nakresliť, ale abz to malo výpovednú hodnotu pre zákaznika namakali by ste sa viac jak pri šití taškz takže odporúčam predsa len foťák.

Hrozne dôležitá je aj celková atmosféra. Ja som  ku svojej došla jak slepé kura k zrnu. Na vysvetlenie- moje milované deti sú samozrejme moje a milované a občas milučké a dobručké a sladké, ale väčšinou nenormálne hlučné, protivné papuľnaté a a tak, takže občas príde chvíľa, ked popadnem do jednej ruky bundu, do druhej vodídko na moje veľké prasa a hybaj von voľakam ďaleko, kde by som asi samoinicatívne v živote nešla, ale poháňaná adrenalínom a teda poviem vám od stresu som videla bledozeleno. Sídlisko sopm preletela jak gáfor, chuderu Goru som nenechala poriadne sa ani vyčúrať. Konečne sme boli na lúke a po 15 minútach dokonalého ticha mi začalo byť voľajako  divne. Darmo pri troch deťoch si človek od ticha odvykne. Navyše som zistila, že mám taký divný monitorovací tik, furt sa obzerám cez plece, kto kde  je a čo robí a či náhodou niekto niekoho aktuálne nevraždí. No nakoniec som si na to desivé ticho zvykla (aby ste chápali, ak v našej domácnosti zavládne ticho je isté, že je prúser) a konečne som sa mohla slobodne potulovať jesennou krajinou. A videla som  srnky :) a našla som parádnu hrdzavú plechovú búdu. A napadlo ma, že by to bolo super miesto na nafotenie novej kolekcie tašiek.
Takže som na druhý deň od rána šikanovala manžela, že MUSÍME isť fotiť tam, hoci je to uprostred lesa pomerne ďaleko. Ale ako to už býva tak bolo treba nakúpiť, potom navariť potom preskúšať domáce, potom vyvenčiť psa a zasek navariť až bolo skoro večer a ja som už bola hoooodne nervózna lebo to bolo ďaleko a slnko už bolo tak tak na zapadnutie a tak som celú cestu hnala môjho drahého a Jonatána a moje prasátko až k plechovej búde a stihli sme to LTT- s nafotením poslednej fotečyz sluníčko zaliezlo za kopečky a začala byť seriózna kosa a akoho hovorí babča skoro cmota :D










Ak bz ste o niektorú tašku mali záujem pisnite mi na mailik. Cena bude 10eur a každá taštička je autorský originál čiže existuje iba jeden kus.

2 komentáre:

  1. Nadherna kolekce, foceni se moc povedlo a vsem to na fotkach slusi! Preji pohodovy den, Monika.

    OdpovedaťOdstrániť